Monday, March 18, 2013

sixcess VS b-13

sixcess?

         sepanang hidup aku bersama sixcess, menampakkan pelbagai ragam atau satu pertemuan di dalam hidup yang amat amat mengajar aku segalanya. di kala detik pertalian aku bersama rakan rakan ku sixcess berlangsung. di situ la menonjolkan segala satu perkiasan masalah di dalam erti pengorbanan yang mengejar keabadian hakiki. ku anggapkan sixcess adalah segalanya.
         namun hidup tidak selalunya indah, langit tidak selalunya cerah. tanggal 19 april 2009, segala memori terhadap sixcess telah aku lupuskan. hidupku bagai dipunah kegelapan malam yang dingin. pada saat itulah, baru ku mengerti tentang satu pengkhianatan antara sahabat sejati. aku dikecam, dikhianat, diperlekeh oleh semua atas perbuatanku yang sehingga kini yang aku tidak akui , aku lah melakukannya.

 b-13,

        segalanya berubah dalam kepekatan kejahilan dunia  persahabatan. b-13 lah yang membawa aku pulang drpd kemurungan dan tekanan yang dirasai sepangjang 2 tahun bersama sixcess. awan awan cinta dan pelangi senja mula terbit di hati ku. sahabat sahabat baru meriangkan dan mengajar semula erti sahabat sejati. terima kasih b-13 di atas kenangan kita bersama. selamat tinggal penderitaan sixcess.

tulus ikhlas
insan yang sudah mula melihat kecantikan embun di pagi hari.

Thursday, March 8, 2012

Wednesday, December 7, 2011

Thursday, November 24, 2011

Think you're pro?

Guess Who Posted This :D
If answer correct , free RM 5 top-up from me :D


#Take Note That the RM 5 is for Maxis Users Only :D

Tuesday, November 22, 2011

RINDULAH !!!

APA CER SKRANG??dah kurang rasa rindu..ala aq rsa korang semua dah boleh adapt dengan environment kan...chillax ah kter nak abis sekolah dah pown..x sampai setahun kter dah nak SPM btol x...so be strong dan jgn berhenti berusaha wahai sahabat2 ku...di mana sahaja korang berada...kter masih SIXCESS dan kter tetap SIXCESS :) all the best teman2 ku....Straight A+

Friday, November 4, 2011

rindu korang suma :')

hye korang. rindu nyer kat korang. bila la kita sume nk kumpul skali kan? boleh tukar tukar cerita.

aku kat sini nk ckap sikit je, insyaAllah. selamat ari raya kat korang sume. daging korban tu jgn la kedekut sgt eh. hulur2 la ckit. haha. dah la aku kalau tulis pnjg2 ni bkn ada org nk baca pon en? suma dah sebuk ngan kerja masing masing. mana ada masa nk bukak blog ni dah. sedih, sob sob.

tu je la aku nk tulis skang ni, nnti aku smbung lain ok? bye.

kwn korang, teee heee

Friday, October 21, 2011

by the most wicked weirdo ever in the whole batch of the entire medium...

Assalamualaikum, dah lama dah aku x post kat dalam ni...entah ada ke xde yg usha blog ni sjak dulu lagi...come on guys ,,don't forget what we had...even we are separating right now..but ... we still have the 'chemistry' in our heart....remember what will coming up next?? our REUNION !!!!!!  it is still in the discussion of time ...about particular information...better you ask MEOR or our former KB....'HAZIQ IMRAN ' i'm just no one with bare limbs...fortunate will rise in our next meet....not 4getting our batch SIXCESS THE GREATEST & T.O.X(if and only if you all still remember and take me as one of it....)...without you all it become like to remember a whole universe of our memories here.....regards to all by...SON OF ZAINOR AIZAM(i would like to put my father'sname into this...hope you won't mind me.... )